Veľkoobchod s Darčekovým Tovarom už od roku 1995!

logo

10x Makadámový Olej - 100ml - Bez Etikety

Makadámový Olej - 100ml - Bez Etikety
Makadámový Olej - 100ml - Bez Etikety
Makadámový Olej - 100ml - Bez Etikety
Makadámový Olej - 100ml - Bez Etikety
Makadámový Olej - 100ml - Bez Etikety
Makadámový Olej - 100ml - Bez Etikety
Makadámový Olej - 100ml - Bez Etikety
Makadámový Olej - 100ml - Bez Etikety
Makadámový Olej - 100ml - Bez Etikety
Makadámový Olej - 100ml - Bez Etikety
Makadámový Olej - 100ml - Bez Etikety
Makadámový Olej - 100ml - Bez Etikety
BOUL-11

Latinský názov: Macadamia Integrifolia.

V kozmetike sa makadámový olej všeobecne používa v hustejších krémoch kvôli ťažším a luxusnejším vôňam.

Makadám pôsobí pri blokovaní škodlivých lúčov slnka, takže sa často používa v krémoch na opaľovanie. Olej sa veľmi podobá kožnému mazu, ktorý je prirodzene produkovaný kožou, aby sa chránila.

Náš veľkoobchodný makadámový základný olej  pochádza z Austrálie a vyrába sa metódou extrakcie za studena.

Špecifikácie produktu a dokumentácia

Bezpečné platby:

Logo: PayPalLogo: Google PayLogo: Apple Pay FrameLogo: Visa Brandmark BlueLogo: MasterCardLogo: Conditional PaymentLogo: PastPay