Aromaterapia - Vôňa Domova - Nebeský Kúpeľ

Váš Darčekový Veľkoobchod

Slovensko

Nájdite najlepší Darčekový Tovar ešte dnes
WhatsApp +421 (0)33 558 60 68
Spracovanie Objednávky 1-2 Pracovné Dni
Objemová Zľava
Objednajte si 12 alebo viac balení z tejto rady výrobkov a získajte zlavu -5%
Gold Reward Zľava
Objednajte si do 30 dní od Vašej poslednej objednávky a získajte zlavu -5%

Makadámový Olej - 100ml

Kód produktu: BO-11
Latinský názov: Macadamia Integrifolia.
V kozmetike sa makadámový olej všeobecne používa v hustejších krémoch kvôli ťažším a luxusnejším vôňam.
Makadám pôsobí pri blokovaní škodlivých lúčov slnka, takže sa často používa v krémoch na opaľovanie. Olej sa veľmi podobá kožnému mazu, ktorý je prirodzene produkovaný kožou, aby sa chránila.
Náš veľkoobchodný makadámový základný olej  pochádza z Austrálie a vyrába sa metódou extrakcie za studena.
Pôvod Australia
Váha 0.12Kg /kus
Shipping weight 0.111Kg
Rozmery 114x45x25 (mm), 0.128L, 0.936Kg/L
Materiály/Zloženie
CPNP
UFI
Čiarový Kód 5055796562039
MSDS Macadamia Oil MSDS
Materiály/Zloženie
Čiarový Kód