AWGifts Slovensko

Aromaterapia - Vôňa Domova - Nebeský Kúpeľ

Váš Darčekový Veľkoobchod
Nájdite najlepší Darčekový Tovar ešte dnes
t: +421 (0)33 558 60 68
Spracovanie Objednávky 1-2 pracovné dni
Gold Reward Zľava
Objednajte si do 30 dní od Vašej poslednej objednávky a získajte zlavu -5%

Makadámový Olej - 50ml

Kód produktu: BOa-11

V kozmetike sa makadámový olej všeobecne používa v hustejších krémoch kvôli ťažším a luxusnejším vôňam.

Makadám pôsobí pri blokovaní škodlivých lúčov slnka, takže sa často používa v krémoch na opaľovanie. Olej sa veľmi podobá kožnému mazu, ktorý je prirodzene produkovaný kožou, aby sa chránila.

Náš veľkoobchodný makadámový základný olej  pochádza z Austrálie a vyrába sa metódou extrakcie za studena.

Pôvod Anglicko
Váha 0,115Kg /kus
Shipping weight 0,18Kg
Rozmery
Materiály/Zloženie Macadamia Macadamia Ternifolia Origin: Australia Extraction Method: Cold Pressed
CPNP
UFI
Čiarový Kód 5055796571581
MSDS Macadamia Oil MSDS
Materiály/Zloženie
Čiarový Kód